Ha xboxos vagy, most három hónap ingyen Apple TV+ előfizetést szerezhetsz - mutatjuk, hogyan

|

Remek lehetőség, ráadásul nem kell megszakadni érte.

Okkal örülhettek a napokban az Xbox-tulajok, ugyanis felmerült, hogy a zöldek konzoljait is meghódíthatja az utóbbi évek egyik legvarázslatosabb játéka, a Kena: Bridge of Spirits - április 29-én lesz egy ID@Xbox bemutató, alighanem ott jelentik majd be.

Addig viszont annak is örülhetünk, hogy a Microsoft és az Apple együttműködésének köszönhetően három hónap Apple TV+ előfizetésre jogosultak az xboxosok - csakúgy, mint korábban a PlayStation-tulajok. A zöldek közleménye alapján, az ajánlat minden felhasználó számára elérhető, mi több, pár egyszerű lépésben érvényesíthető.

A feladat csupán annyi, hogy a konzolodon keresztül regisztrálj vagy lépj be az Apple TV alkalmazáson belül, és már aktiválódik is az ajánlat. Nincs szükséged Game Pass előfizetésre sem, ha lapul otthon egy Xbox, bárminemű akadály nélkül aktiválhatod az ajánlatot.

Külön jó hír, hogy elvileg azok a felhasználók is részt vehetnek a promócióban, akik netalántán korábban ellőtték a három hónapos próbaidőszak lehetőségét, vagy egy ideje nincs előfizetésük, szóval már csak emiatt is érdemes becsekkolni.

Fontos azonban, hogy aktív Apple ID-val rendelkezz és július 7-ig tedd meg a szükséges lépéseket, ugyanis azt követően véget ér a promóció, nem lehet majd igényelni. Aki lemarad, kimarad.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)