Hirdetés

E3 2015 - ismerd meg a Tom Clancy's The Division sötét zónáit (videó)

|

A fejlesztők kommentárjával kísérve most végre egy hosszabb pillantást is vethetünk a Tom Clancy's The Division játékmenetére, azon belül is a Dark Zone területekre.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division sűrű és szívesen látott vendég volt az E3 2015-ön, elvégre a Microsoft és a Ubisoft konferenciáján is felbukkant, valamint az újságírók is belekóstolhattak a játékmenetbe. 

A Ubisoft előadásán megismerhettük a játék Dark Zone területeit, amelyekbe belépve mi dönthetjük el, hogy másokkal együttműködve, vagy inkább azok ellen szeretnénk küzdeni a túlélésért. A kiadó most bemutatta a konferencián látott gameplay videó bővített és sokkal jobb minőségű változatát, amelyben a The Division igazgatója, Ryan Bernard beszél a helyszínről, a frakciókról, a képességek használatáról: 

Ha nem jön semmi közbe, akkor a Tom Clancy's The Division 2016. márciusában érkezhet meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)