Itt az új GameStar póló!
Kattints a részletekért!

Tomb Raider értékelések - Lara mindenkit levett a lábáról

Hunter_GS

A Tomb Raider sorozat ezúttal egy valóban méltó epizóddal tért vissza, hogy elmesélje Lara előtörténetét.

A Tomb Raider reboot - úgy tűnik - minden eddigi folytatást felülmúlt, legalábbis a kritikusok szerint. Az elmúlt években nem túl fényesen szereplő sorozat legújabb képviselőjével szemben az OXM volt a legszigorúbb, így is 8 ponttal díjazta (10-ből) a legújabb Tomb Raider-t, és szinte csak a jó tulajdonságairól írt, míg az IGN volt a legjobban elbűvölve az újjávarázsolt hősnőtől: 9,1 pontot adott a sandbox kalandra, mondván, hogy elképesztően néz ki és Lara karaktere még sosem volt ilyen jól kidolgozva.

Games Master (Print) – 90/100
IGN – 9.1
GTTV – 8.5
Destructoid – 8.5/10
Eurogamer – 8/10
Shacknews – No Score
OPM – 8/10
Kotaku – ‘Yes’
OXM – 8/10
CVG – 9/10
Telegraph – 5/5
Polygon – 9/10
Gamespot – 8.5/10
Penny Arcade – No Score
Digital Spy – 5/5
Gametrailers – 8.5/10
HardGame2 (Spain) – 9.5/10
VaDeJuegos (Spain) – 5/5

A Tomb Raider március 5-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Hamarosan a GSO-n is olvashattok róla tesztet és természetesen a 2013/03-as GameStar magazinban is beszámolunk róla egy gigantikus cikk keretében.

tomb raider tps sandbox értékelések xbox 360 playstation 3 pc akció kaland

Hasonló jóságok

28 Komment Szólj hozzá

Oldal: 1 | 2 »
6 28
snapsika
Inaktív)

Az íjászatról csak annyit,hogy elég nagy TR rajongó vagyok,és ezer éve benne van Lara hivatalos önéletrajzában,ami a játékok alapján készült,hogy fiatalabb korában az íjászat,és a lövészet iránt mindig is "túlzott" érdeklődést mutatott.

De ha valaki kételkedik,ebben a könyvben található meg ez az infó: http://www.libri.hu/konyv/a-hivatalos-tomb-raider-aktak-lara-croft.html

Szóval nem a szigeten tanult meg lőni, azon hogy ilyen jól megy neki,ne legyünk sztem már ennyire kiakadva

6 27
asche
Inaktív)

Valaki nem tud egy kis pc-s gameplayt véletlenül ? Minenhol csak xbox van.
Találtam egy jó kis összefoglalót magyarul.
Útmutató

6 26
andris82
Inaktív)

te meg bekaphatod a szoftvert....nyitsd ki hutot ott a penz amit neked hagytam

7 24
andris82
Inaktív)

én tegnap vittem végig nagyon jó...mielott megkérdezitek igen LETÖLTÖTTEM :DD

5 23
Leooner
Dr. Gregory House (9/10)

Tényleg nem olvastam, de válaszom lentebb láthatod Lőttem már íjjal, és tudom, hogy fárasztó. Csak azt mondtam, nem bonyolult szerkezet, nem nehéz vele lőni. De akkor, hogy mindenki megnyugodjon átfogalmazom.

Gyorsan bele lehet tanulni, hogyan lőjél, de a célzáshoz,és az igazi knowhow tudáshoz évek kellenek

5 22
Leooner
Dr. Gregory House (9/10)

Nem falunapon próbáltam, barátom vitt el magával a saját edzésére, ott lövöldöztem én is Közeli célokkal nem volt gondom, a messzebbiekkel annál inkább többnyire a távolság bemérése.

7 21
Scoo79
Inaktív)

Attól még hogy ez Lara első kalandja nem jelenti azt, hogy soha nem tanult íjászkodni, fegyverrel bánni. Ne feledjétek el, hogy Lara szülei is elég kalandos életet éltek, valamint mivel gazdagok Larának biztos volt valami oktatója. Egyébként meg ez legyen a játék legnagyobb hibája. Ezen az alapon a Half-life-ban Gordon is csak egy sima laborpatkány

9 20
chiko
Jack Bauer (10/10)

Akkor idézek neked valamit, szerintem múltkor nem olvastasd el, pedig neked írtam. :
-Nem egy ördöngösség nyíllal lőni a való életben? Csak simán lőni tényleg nem, de célba venni valamit-valakit, főleg még ha mozog is, ahhoz nem kevés gyakorlás szükséges. Főleg, ha kb 30 m-en kívülre esik a célpont. Gondolom még nem lőttél íjjal, ezért írod. Egy 50 fontos húzóerejű jól felajzott íjjal, néhány lövés után már érezhetően beremeg és kezd elfáradni a karod és a vállad. Az 50 font-ot azért írom, mert pl. vadászathoz ez a legoptimálisabb húzóerő. Fegyverrel lőni sem sokkal könnyebb, de célkereszttel, irányzékkal pontosabb a találat. Ami ugye nincs egy tradicíonális íjon. A fegyverhez is hozzá kell szokni, bőven igényel gyakorlást. Mondjuk egy nehezebb gépkarabélyhoz már kell némi erő hogy megtartsa az ember. Nem is beszélve a visszarúgásról. Lazán vállgödörbe tartva, kificamodik a vállad, ha nincs leszorítva.

Far Cry 3-ban csigás íj van, annak könnyebb a használata. A csigás áttét átveszi a húzóerőt, azért könnyebb.

7 18
Whyalwaysme
Dr. Gregory House (9/10)

Komolyan, kiállítanálak egy versenyre és én röhögnék rajtad a legjobban, hogy 2 méterig nem tudsz vele ellőni, te tehetség. Száj van, csak tehetség nincs.

7 17
KarolyNorbi
Inaktív)

A TR mióta akció orientált játék?Pont hogy nem az,sosem volt az.Máig!Mert ezeknek a kiskancsóknak ezt a játékot is el kellett k*rni,mert ez a trendi!Minden klasszikus játékot (Resident Evil,Silent Hill,Tomb Raider) meg kell b*szni,hogy eladható legyen,mert ami nem akció játék az már dögunalmas f*s!Inkább játszok az eredeti első résszel,mint ezzel az Uncharted clónnal!

4 16
-Cavalorn-
Dr. Gregory House (9/10)

"Az elmúlt években nem túl fényesen szereplő sorozat..."

Mi az, hogy nem szerepelt túl fényesen?! Az utolsó 3 rész igen jó kritikákat kapott, és tényleg nagyon jó játékok voltak.

8 15
Zanarkand
Dr. Gregory House (9/10)

Íjászat? ez egy játék emberek!! Vajon a crysis 3nál milyen kommentek lehetnek? " Csináltam magamnak nanoruhát alufóliából és tényleg sérthetetlen vagyok )) " most komolyan...

7 14
Bratach
Jack Bauer (10/10)

Elárulom, hogy én egy hagyományőrző egyesület tagja vagyok, és hidd el, az íj nem újdonság számomra, sőt nekem is van (nem pálcából és befőttes gumiból meckmester....), így tudom mit beszélek. Jó, most szőrszálhasogatsz, nyilván a lövés és a célzás két külön dolog, de egyébként hidd el, én már nagyon sok furcsa dolgot láttam, és van akinek a lövés sem annyira megy! De hagyjuk, túlragozzuk! Egyébként ha falunapon próbáltad, még lehet az is, hogy én is ott voltam! Bár, ki tudja, sokan vagyunk... ;)

6 13
Leooner
Dr. Gregory House (9/10)

Rendes review? mert legutóbbi amit láttam az mgs volt

Amúgy én íjászkodtam nem egyszer már Bratach és gyanítom te is kipróbáltad már valahol falunapon vagy valahol, esetleg egyesületben, vagy csak hobbyból Ha igen, akkor az a megállapítás meg fogja állni a helyét, hogy lőni nem nehéz vele :P A célzás más tészta. Bár egy fél óra után a karod is el tud rendesen fáradni erősebb íjaknál

9 12
meckmester
Inaktív)

Még gyerekként csináltam íjat pálcából meg befőttes gumiból, és meg kell mondjam, hogy nem kell tehetség az íjászathoz...

8 11
LechooEdy
Jack Bauer (10/10)

Nem tűnik rossznak, de én mindenféleképp ki fogom valahol próbálni, mielőtt bármit is csinálnék, mert már nem egyszer megjártam, hogy teljesen hallgattam a kritikákra... ac...khm...

6 9
Bratach
Jack Bauer (10/10)

"Amúgy egy íjjal lőni nem nagy ördöngösség" - Jó vicc!!! Nehezebb mint gondolnád!

Egyébként viszont ilyenbe tényleg kár belekötni a Far Cry-os példa teljesen oké! Bárhogy vesszük, "Lara te vagy!", és ez nem olyan mint az élet. Játék, és annak viszont nagyon jó, ahogyan eddig láttam!

Oldal: 1 | 2 »