Itt az új GameStar póló!
Kattints a részletekért!

Train Simulator 2014 bejelentés - az első részletek

szada

"Ha elindul a vonat, a szívem majdnem megszakad" - dúdolják a stílus kedvelői, ha meglátják a Train Simulator 2014 bejelentését.

A Train Simulator 2013 tesztjét követően egyértelművé vált, hogy a sorozat folytatódik, most pedig papírforma szerint befutott a Train Simulator 2014 bejelentése. Ha nagyon csendben maradunk, talán hallhatjuk RG elégedett sóhaját.

A RailSimulator.com hivatalos közleményben tudatta a világgal, hogy elkészül a Train Simulator 2014, ami várhatóan az eddigi legjobb vonatszimulátor lesz köszönhetően a felturbózott grafikának, a vonatok és valós útvonalak széles választékának és a kihívást jelentő vadonatúj feladatoknak.

A Train Simulator 2014 teljes mértékben támogatja a Steam Workshop lehetőségeit is, így a játékosok saját útvonalakat is létrehozhatnak, amelyeket aztán megoszthatnak a többiekkel.

Kapunk még egy kibővített karrier módot is achievementekkel és egyéb jutalmakkal, valamint realisztikusabb vezetési környezetet, és a kamerák beállításán is csiszoltak.

A Train Simulator 2014 megjelenése szeptember 26-ra tehető, kizárólag PC-re.

bejelentés train simulator 2014 szimulátor train simulator rail simulator.com pc

Hasonló jóságok

15 Komment Szólj hozzá

21 15
Geek28
Inaktív)

Az a kedvenc nekem is. Iszonyatosan behúz XD Jó hogy belerakták a fejlődést meg tökéletesen is működik benne. Addig beszélünk róla amig ujra előkapom és sok álmatlan éjszakám lesz :D
Ja meg a modok is,
ezt nagyon komolyan megcsinálták :

Euro Truck Simulator 2 Hungary map

Én lehasaltam mikor először láttam ezt főleg hogy pesti vagyok. Félelmetesen valódi látszata van az egésznek.

23 14
Hakapeszimaki
John Locke (7/10)

Én ETS2-őt toltam sokat. Nagyon le tudott kötni, imádtam felvenni és lerakni a futót. A moddolásról nem is beszélve.

23 13
Geek28
Inaktív)

De régi is volt azóta rendesen felfejlődtek a szimulátorok. Lehet hogy akkor éppen ez nem annyira.Hogy egy Euro Truckban bejárhatom egész európát az már beteg. De sajnos valami ilyesmit várnék el a vonatostól is hogy legyen benne egy kontinens teljes vasúthálózata. De ahogy nézem ez még kevés lesz hozzá és csak ún. pályák lesznek valszeg elég hamar ismétlődni fognak az utak.

23 12
IST
Inaktív)

Sajnos már az MSTS sem volt rendes szimulátor. Meg kell nézni az amcsik Run 8 Train Simulator-át, abban van például normális fizika.

19 11
rettttenetes
Inaktív)

Én várni fogom mert szeretem a vonat szimulátorokat is.

15 10
Geek28
Inaktív)

Utoljára a microsoft félével játszottam ha jól emlékszem ezek benne voltak. Nehezen tudom elképzelni hogy ebből pont azokat kihagyták volna. Főleg hogy szimulátorról beszélünk.

20 9
IST
Inaktív)

"ami várhatóan az eddigi legjobb vonatszimulátor lesz köszönhetően a felturbózott grafikának, a vonatok és valós útvonalak széles választékának és a kihívást jelentő vadonatúj feladatoknak"

Örülnék ha végre leesne nekik, hogy ha vonatszimulátorról beszélnek, akkor a fizikát, a valós jelzőkezelést, a vonatforgalmat kellene hangsúlyozniuk (és fejleszteniük), nem a felturbózott grafikát és a vonalak széles választékát.
Mivel ingyen lesz a frissítés a korábbi verziókról a TS2014-re nyilván ezzel is játszok majd, de jó lenne ha végre valamit tényleg letennének az asztalra és nem csak egy patch-csel egyenértékű csomagot kapnánk.

18 8
Geek28
Inaktív)

A kamion az zsír. Az euro truckba több órát öltem mint a slágerjátékokba, mire bejártam egész európát. Az előző Train-t kihagytam de ezt lehet hogy megkóstolom.

20 6
Violent_Butcher
Inaktív)

Mennyire kell az embereknek önmagukat utálni, hogy rajongjanak az ilyen gagyi "szimulátorokért"?

25 5
tchaby
Inaktív)

Azért szeretjük nagyon a vonatokat mert hatalmasak és erőt sugároznak minden tekinetetben.

18 4
Appa123
Inaktív)

Nem tudom mit tudnak rajta szeretni..... mint a kamion szimulátorok... sírás elkap ránézek. de biztos van rá igény ha csinálják

23 3
Joshuna
Inaktív)

ilyenkor sírok kicsit...nem az,hogy The Last Of Us-t nem kapunk,inkább az hogy ezt kapjuk... (bocsi,nagyon nem szeretem ezeket a szimulátorokat,de aki igen,annak egészségére)

24 1
lxdc
Jack Bauer (10/10)

FAKJE!