Itt az új GameStar póló!
Kattints a részletekért!

Assassin's Creed IV: Black Flag - új trailer és limitált kiadás

Dudu

A kalózélet nem egy leányálom, ennek lehetünk szemtanúi a legújabb trailerben is, melyben dörögnek az ágyúk és hullik a férgese, de durván.

A legutóbbi Assassin's Creed 4: Black Flag gameplay videó óta mindössze pár nap telt el, most pedig ismét egy új kedvcsinálóval gazdagodtunk, valamint bejelentésre került az Assassin's Creed IV: Black Flag Limited Edition is, ami a korábban megismert Black Chest Edition kivonatolt verziója.

A videó kellemes életképek sorozatával és néhány kalózos rigmussal indít, de nem sokkal később beindul az akciózás, hajók lövik szét egymást, emberek oltják ki a másik életét, szóval van benne izgalmas anyag dögivel.

Az új traileren kívül itt a kizárólag Észak-Amerikában kapható Assassin's Creed 4: Black Flag Limited Edition is, melyben megtalálható a főhős Edward Kenway szobra, egy kalózzászló, egy 80 oldalas művészeti könyv, a zenei album, maga a játék, plusz egy fémdoboz.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenése még odébb van, pláne a PC-s és újgenerációs játékosok számára, ugyanis a kalózmóka PS3-as, Xbox 360-as és WiiU-s változata már október 31-én kapható lesz, a PlayStation 4, Xbox One és PC-s verzió viszont pár hetet csúszik. Sebaj, annyit csak kibírunk, legrosszabb esetben egy kis Karib-tenger kalózaival készülünk az élményre.

assassin's creed 4 assassin's creed iv black flag assassin's creed iv: black flag assassin's creed 4: black flag nintendo wii u pc playstation 3 playstation 4 xbox 360 xbox one akció tps

Hasonló jóságok

14 Komment Szólj hozzá

8 14
Sigmund
Adama admirális (8/10)

Amúgy bocs a két kommentért, de kevés jobb dolog van annál, mint amikor az ember kemény munkával végre összespórol egy jobb VGA-ra, memóriára, stb., berakja, aztán elindít egy játékot szebb grafikával, és leesik az álla. Én most vettem egy Radeon 6670-est a gépembe (igen, nem egy űber kártya, sőt, de nekem komoly előrelépés volt a régi 5450-eshez képest). Most már bőven viszi magas beállításokkal a Far Cry 3-at pl., és egyszerűen leesett az állam a különbségtől a régihez képest.
Jó érzés, na. Különösen az a része, hogy minden grammjáért magam dolgoztam meg.

10 13
Sigmund
Adama admirális (8/10)

Remélem, Edward lesz olyan badass figura, mint Ezio volt, emlékezetes jellemmel, jó beszólásokkal, és hangulattal. Nálam az ACIII-at az ölte meg, hogy szegény Connornak szinte semmi érdemleges vonása nem volt. Se egy hibáiból tanuló, bölcs vezető, mint Altair, se egy nőcsábász, ironizáló párbajhős nem volt, mint Ezio, és még az apja hideg cinizmusa is hiányzott belőle. Hiába volt Haytham elvileg ellenség, egy mozdulatában több karakter volt, mint Connor egész játékbeli szereplésében.

12 11
Commander00
Inaktív)

Haytham Kenway és Edward Kenway között van valami közös ??

11 10
Dovahkin01
Adama admirális (8/10)

0:31-nél Edward-nak van egy sebhelye amilyen halványan látható volt Ratonhnhaké:ton-nak volt (Connor) :D

8 8
slipknotboy
Inaktív)

ha lesz pénzem én meg fogom venni

7 6
Vraaanyek
Dr. Gregory House (9/10)

Jaja! magyarral bizony! :D akárcsak a legalább ennyire várt Watch Dogs is! kíváncsi leszek rájuk, még az életben nem játszottam full grafon semmit, 26 évesen csak megélem :D

11 4
Vraaanyek
Dr. Gregory House (9/10)

Számomra ez a rész hiánypótló lesz, mivel a kb. 10 éves POTC óta nem játszottam nekem tetsző kalózos, egzotikus játékkal, holott imádom a hangulatvilágot, és nem utolsó sorban az AC sorozatot is! ...jövőhéttől meg végre erre alkalmas relatíve "next gen" konfig is meg lesz hozzá, először életemben

8 3
Raynor99
Dr. Gregory House (9/10)

A bázisok benne vannak. Pont nem olyan rég volt szó róla, hogy el lehet foglalni az erődöket majd felfejleszteni, embereket toborozni és azok majd termelnek javakat meg megtámadják az ellenséges hajókat.
Meg amit elkalózkodunk azt elkölthejük mindenféle upgrade-re vagy csak simán kereskedünk vele pénzért.

8 2
SOLDIERSDR
Dr. Gregory House (9/10)

Én az ubisoft helyébe valami hasonlót raktam volna össze mint a Port Royale csak meghagyva a fő karakter harc rendszerét az AS 3-ból a hajó harcokat és tele mellék küldikkel és fő küldikkel! Hajó átszállás emberek csomagok szállítása kereskedése kikőtőben lévő ellenséges hajók likvidálása fő karakterrel szirten lévő bázisok várak elfoglalása emberek toborzása esetleges ha rég voltál egy helyen akkor ellened fordulnak és még sok 100 ötletem lenne!!!

10 1
3v3r3st
Jack Bauer (10/10)

Annyi kiadása van, hogy azt nem is tudom már követni. :D