Hirdetés

Jól fogyott a Rainbow Six Siege, sokat remélnek a The Divisiontől - itt a Ubisoft friss pénzügyi jelentése

|

A Ubisoft nyilvánosságra hozta a 2016-os pénzügyi év harmadik negyedének eredményeit. Nincs miért panaszkodni.

Hirdetés

Nagy év áll a Ubisoft mögött, de még nagyobb lesz az idei. Tavasszal ugyan csak három játékot adnak ki (plusz az Assassin's Creed Chronicles-t), de ősszel várhatóan többet kapunk. Hacsak el nem halasztják őket.

A 2016-os pénzügyi év harmadik negyedéve december 31-én zárult. A cég 561,8 milló euróval zárt, melyben nagy szerepe volt az egyedi és rendhagyó többjátékos élményt nyújtó Tom Clancy's Rainbow Six: Siege-nek. Tavaly ugyanebben az időszakban 809,7 millió eurós eladást sikerült produkálni, de a cég azért nem szomorkodik. A pénzügyi év eddigi kilenc hónapjában 769,1 millió folyt be, melyből 207,7 millió származik a digitális eladásokból, ami a teljes bevétel 27 százaléka (az előző évben az arány 21% volt). Megugrottak a korábbi játékok eladásai is, 280,8 millió gyűlt össze ebből az eltelt időszakban. 

A Ubisoft hisz a Far Cry Primal és a The Division sikerében. Utóbbiról úgy gondolja, a videojátékipar egyik legnagyobb (legsikeresebb) új játék megjelenése lehet.

A 2016-17-es pénzügyi évre (ami 2016. április 1-től 2017. március 31-ig tart) a For Honor, a South Park: The Fractured But Whole, a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, a következő Watch Dogs, valamint egy vadonatúj, nem korábbi franchise-hoz tartozó AAA játék megjelenését tervezik, de új Assassin's Creed nem lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)