Hirdetés

Until Dawn - a fejlesztők cáfolják a DLC-t

|

Tovább gyűrűzik az Until Dawn titokzatos bővítményének ügye, ezúttal a fejlesztők reagálnak a minap felröppent pletykára.

Hirdetés

Minden azzal kezdődött, mikor a múlthéten azt nyilatkozta a Supermassive Games, hogy az Until Dawn nem fogja támogatni a PlayStation VR-t, viszont a DLC-k lehetőségét akkor nem zárták ki. Tegnap viszont már egy olyan pletyka futott be, ami épp ennek az ellenkezőjét állítja, vagyis hogy a stúdiónak már van egy játszható állapotban lévő DLC-je, a Rush of Blood, amely kifejezetten a VR-ra épül. 

A következő menet a stúdióé volt. A Supermassive Games kreatív igazgatója, Will Byles és dizájn igazgatója, Tom Heaton egy Reddit AMA során cáfolták a VR-ra kiélezett csomagot, sőt szerintük jelen pillanatban semmilyen DLC-t sem fejlesztenek az Until Dawnhoz.

Ezzel szemben viszont megerősítették, hogy már dolgoznak a következő játékukon és igencsak remélik, hogy az Until Dawn rajongói imádni fogják. Október 27-én jön a Sony Paris Games Weekre időzített konferenciája, majd december elején a PlayStation Experience, ezeken kiderül majd, hogy készül-e valamivel a Supermassive Games vagy sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)