Hirdetés

A Ubisoft felvásárolta a Guitar Hero Live fejlesztőcsapatát

|

A nem túl sikeres játék után az Activision megvált ugyan a stúdiótól, de a Guitar Hero Live-ot természetesen továbbra is támogatják majd.

Hirdetés

Mielőtt a Rock Band 4 kihívójaként debütáló Guitar Hero Live-on dolgoztak volna, a FreeStyleGames fejlesztette a DJ Herót is, de sajnos egyik sem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Az Activision ma jelentette be, hogy a FreeStyleGames a jövőben az Ubisoft stúdióinak sorát erősíti majd. A csapatot rögtön át is keresztelik, így a jövőben Ubisoft Leamington néven találkozunk majd a munkáikkal. Első körben a Ubisoft Reflectionsnek segítenek majd, akik olyan játékokon dolgoztak, mint a The Crew, a The Division vagy épp a Grow Home.

A Guitar Hero Live nem túl nagysikerű rajtja után a FreeStyleGames kénytelen volt a csapat egy jelentős részét elküldeni, ezt követően pedig olyan játékok fejlesztésébe segítettek be, mint a kínai piacra készülő Call of Duty Online.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)