Hirdetés

Assassin's Creed - ennyi bevételt termelt a film

|

Újabb országokban került mozikba az Assassin's Creed film, ezzel pedig tovább nőttek az adaptáció nemzetközi bevételei. Vajon elég lesz mindez a folytatáshoz?

Hirdetés

Noha az Egyesült Államokban nem teljesített túl jól a Michael Fassbender főszereplésével készült Assassin's Creed film, a nemzetközi piac megmentheti a projektet. 

Az adaptáció január elsején debütált az Egyesült Királyságban és máris a bevételi listák legfelső fokán találta magát, ugyanis a Ubisoft statisztikái szerint a megjelenésének első hetén 6,6 millió dollár bevételt termelt. Szintén jól nyitott más piacokon is: egyaránt a nézettségi lista legtetején foglalt helyet Mexikóban és Oroszországban is, míg az olaszoknál a második helyezést, a franciáknál és németeknél pedig a harmadikat csípte el. Amerikán kívül az Assassin's Creed film becslések alapján 45 millió dollárt gyűjtött az elmúlt hétvége során.

Ami az összbevételeket illeti, az asszaszinok január 9-ig körülbelül 50 millió dollárt szedtek össze hazai vizeken, míg nemzetközileg további 98,6 millió csatlakozott a Box Office Mojo adatai szerint, ezáltal a számok eddig 148 millió dollárt bevételt mutatnak. A büdzsé 125 millió volt, de ez így nem fedezi a kiadásokat, nem beszélve a marketingről és egyéb költségekről, mivel a jegyeladásokból származó bevételnek csak egy része jut vissza a gyártóhoz. A Ubisoft egyelőre nem nyilatkozott róla, hogy ennek fényében mi a tervük az Assassin's Creed 2-vel, de ha el is készül, reméljük, hogy jobban fog sikerülni, mint az első rész

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)