Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 3 gyenge volt? A pénztárak szerint nem!

|

Minden fanyalgás és kritika ellenére több mint kiválóan teljesít a kasszáknál a Call of Duty-sorozat. Vajon ez idén is így marad?

Hirdetés

Egyre többet és egyre többen kételkedünk abban, hogy mi lesz a jövője a szórakoztatóipart frontálisan támadó Call of Duty-sorozatnak, hiszen az utóbbi időben számunkra nagyon úgy nézett ki, hogy rozoga lábakon áll a franchise sikere. Viszont úgy tűnik, hogy az Activisionnek nincs nagyon oka aggódni, hiszen még mindig hihetetlen számokat generálnak ezek a játékok.

A Call of Duty: Black Ops 3 tavaly novemberben jelent meg, de még így is az év legtöbbet eladott játéka lett, ráadásul időközben lehagyta a sorozat előző részét is, a Call of Duty: Advanced Warfare-t. Az Activision aktuális pénzügyi jelentésében megjegyzi, hogy a Black Ops 3 még mindig a jelenlegi generáció egyik legjobban teljesítő játéka, nem csak eladások tekintetében, a mikrotranzakciók, a havi aktív játékosok és játékidő okán sincs oka panaszra. 

Az Activision egyébként azt is hozzátette a jelentéshez, hogy az Infinite Warfare drágább változatait sokkal többen rendelik elő, mint bármelyik másik kiadást, feltehetőleg azért, mert azokhoz jár a Call of Duty 4 felújított változata. Mindenesetre a cég továbbra is sokat remél a Call of Duty-tól, mi pedig majd meglátjuk, hogy mennyire voltak megalapozottak a kétségek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)