Hirdetés

Megmenekült a Crytek egyik bezárt stúdiója

|

A kiadó kénytelen volt megszabadulni öt kirendeltségétől, de az egyik úgy döntött, függetlenként működik tovább.

Hirdetés

2008-ban vásárolta fel a Crytek a szófiai Black Sea Studiost, mely a cég berkeiben az Arena of Fate nevű MOBA-n dolgozott. Az idén már tizenöt éve működő fejlesztőcsapat korábban is megállt a saját lábán, és most, hogy a Crytek kénytelen volt megszabadulni tőle, szerencsére Black Sea Games néven, függetlenként tovább működhet.

Árulkodó, hogy novemberben jegyezték be az új céget, tehát már egy ideje érett és belsős körökben valószínűleg nyílt titok volt a Crytek lépése. A Black Sea Gamest az alapító Vesselin Handjiev vezeti, aki egyébként egészen 2016 szeptemberéig vezérigazgatóként tevékenykedett.

A csapat új célja (saját bevallása szerint), hogy hardcore játékokat készítsen, amik hosszú időn át szórakoztatják a játékosokat. 

Úgy gondoljuk, a legjobb játékélmény abból ered, hogy lényeges döntéshelyzetek elé állítjuk a játékosokat, miközben megadjuk nekik a lehetőséget, hogy megalkothassák és megoszthassák saját történetüket.

Már dolgoznak is valamin, amiről egyelőre nem árultak el részleteket. Sok sikert kívánunk nekik, és reméljük, a többi stúdió is hasonlóan szerencsés helyzetbe kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)