Hirdetés

Dishonored 2 - a briteknél sokkal rosszabbul fogy, mint az első rész

|

A Dishonored 2 az Egyesült Királyságban gyengébben startolt, mint az első rész, majdnem 40 százalékkal kevesebb példány talált gazdára a megjelenés hétvégéjén.

Hirdetés

Befutottak az elmúlt hét játékeladási adatai az Egyesült Királyságból is, viszont sokak várakozásai ellenére elmaradt a Dishonored 2 diadalmenete. Az Arkane és a Bethesda játéka csupán a negyedik helyen nyitott, ugyanis jóval kevesebb példány kelt el, mint az első Dishonored 2012-es megjelenésekor.

Egész pontosan 38 százalékkal kisebb darabszámról van szó a Dishonored 2 esetében, a legtöbben még mindig a Call of Duty: Infinite Warfare mellett tették le a voksukat a szigetországban. Annak ellenére vezet az új CoD, hogy az Infinity Ward játéka is bőven alulmúlta az előző rész eladásait. Az Egyesült Királyságban egyébként látszólag egész jól pörög PlayStation VR is, ugyanis az Eagle Flight bár a top 10-be nem fért be, a 40 legjobban fogyó játék között ott van, méghozzá a 39. helyen.

Brit játékeladási toplista

1. Call of Duty: Infinite Warfare
2. FIFA 17
3. Battlefield 1
4. Dishonored 2
5. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
6. Forza Horizon 3
7. Overwatch
8. Titanfall 2
9. LEGO Dimensions
10. Star Wars Battlefront

Mit gondoltok, világszinten azért sikeres lehet a Dishonored 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)