Hirdetés

Elnézést kértek a Total War játékok fejlesztői, hogy csalódást okoztak, kompenzálni akarják a játékosokat

|

A Total War: Warhammer III DLC-je és a Total War: Pharaoh sem úgy sikerült, ahogy azt a széria kedvelői várták vagy megérdemelték volna.

Hirdetés

Amikor egy fejlesztőcsapat közleményt ad ki, amiben elismeri, hogy elrontott valamit, érezzük, hogy nagy baj van. Roger Collum, a Creative Assembly alelnöke a Total War fejlesztőcsapata vezetőségének nevében tett közzé egy üzenetet a mai nap folyamán, amellyel a játékosok az elmúlt hónapokban megsűrűsödött panaszaira kívánt reagálni.

Elismerte, hogy az utóbbi időben nem sikerült megmutatniuk, mennyire törődnek a Total War sorozattal, és összetört a szívük attól, hogy látták, a közösség elégedetlen, bizalmatlan, feszült.

Először a Total War: Warhammer III Shadows of Change DLC-jéről beszélt, ami egy 25 eurós csomag, és ezzel a korábbi DLC-khez képest és önmagában is magas árral eleve sikerült kiváltani a közösség haragját. Ezért úgy kérnek elnézést, hogy 2024 februárjában még több tartalmat adnak a csomag vásárlóinak, de hogy pontosan mit, arról csak jövőre fognak beszélni. Ezzel együtt a Thrones of Decay DLC-t is elhalasztják, jelen állás szerint áprilisra. Árcsökkenés a jövőben sem lesz, csak többet akarnak adni ezért a pénzért.

Hirdetés

A Total War: Pharaoh kapcsán komolyabb változások lépnek életbe. A játék árát 39,99 euróra vitték le, és aki ennél többet fizetett, automatikusan visszakapja a különbséget, valamint eltávolították a Deluxe és Dynasty Edition kiadásokat, és az első fizetős DLC-t ingyen adják majd ki 2024 elején. A további tartalmakat a tervezettnél később leplezik le és jelentetik meg, több időt hagynak maguknak, hogy biztosan (vagy legalábbis nagyobb eséllyel) ne okozzanak csalódást. A kampánytérképet garantáltan növelik még, és új frakciókra, kultúrákra is számíthatunk.

Collum a végén megjegyezte, nem várják el, hogy higgyünk az ígéreteknek, de látni fogjuk majd, hogyan bizonyítanak tetteikkel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)