Hirdetés

Farming Simulator 17 - már egymillióan traktoroznak

|

A Farmin Simulator 17 kiváló rajtot vett a kasszáknál és a kezdeti lendületet meg is őrizte, a korábbi részek adatai alapján pedig az egymillió eladott példány csupán a kezdet.

Hirdetés

Bár az állatvédőknek annyira nem jött be a Farming Simulator 17, a játékosok körében rendkívül népszerű lett a legújabb rész, így a kiadó boldogan közölhette, hogy elkelt az egymilliomodik példány is. Ezzel háromszor olyan jó rajtot vett, mint a legutóbbi rész, ami eddig hárommillió példányban fogyott, így a 17-es részre is nagy sikerek várhatnak.

Ahogy a megjelenés idején látott statisztikákból is kiderült, a platformok közül PC-n a legerősebb a Farming Simulator 17, az egymillió példány nagyjából felét tették ki a számítógépes változatok. Ráadásul nem csak az egyidejű játékosok számát, hanem a felhasználói értékeléseket illetően is elég jól áll. Persze a készítők nem dőlhetnek hátra, ugyanis jövőre komolynak tűnő konkurencia érkezik: a Techland-féle Pure Farming

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)