Hirdetés

FIFA 17 - kimarad Izland csapata, mert az EA nem fizet eleget

|

Az idei Eb-n nyújtott szereplésével az izlandi válogatott idén először kerülhetett volna FIFA játékba, viszont a futballszövetség visszautasította az EA Sports ajánlatát.

Hirdetés

Az idei Európa-bajnokság nagy meglepetése volt Izland csapata, amely egészen a negyeddöntőkig menetelt. Az Electronic Arts úgy gondolta, ezt azzal díjazza, hogy berakja a válogatottat a FIFA 17-be.

Az izlandiak soha nem voltak még FIFA játékban, úgyhogy nagy dolog lett volna, ha idén debütálnak. A KSI, avagy az Izlandi Futballszövetség ugyanakkor keveselte az EA Sports 15 000 dolláros (kb. 4 millió forintos) ajánlatát, mert szerintük ennél a csapat tagjainak, mezeinek kinézete jóval többet ér. Az elnök, Geir Thorsteinsson azt mondta, az EA szinte ingyen akarja őket. 

"Az Eb-n nyújtott teljesítményünk is mutatja, hogy jó csapat vagyunk, és sokan szeretnének velünk játszani. A játékosok szempontjából persze szomorú, hogy nem kerülünk be, de az EA Sportst illeti a kritika." 

- tette hozzá.

A BBC úgy tudja, az izlandiak is tettek egy ajánlatot, amire meg az EA nem bólintott rá. Ti kinek adtok igazat?

A játékról szóló tesztünket egyébként itt olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)