Hirdetés

Final Fantasy XV - már 6 millió példányt leszállítottak

|

Remekül fogy a Final Fantasy XV, erről árulkodnak a Square Enix most közzétett adatai is.

Hirdetés

Ma örömmel jelentette be a Square Enix, hogy immár több mint 6 millió Final Fantasy XV került a boltokba.

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy ez a szám úgy jött ki, hogy összesítették az eddig a boltok polcaira került lemezes játékokat és a digitális platformok összes eladását. Némileg árnyalja a dolgot, hogy Japánban az eladások nagyjából 1 millió példánnyal maradnak el a Final Fantasy XIII számaihoz képest. Az ázsiai piac szempontjából viszont mindenképpen előnyös, hogy a korábbi résszel ellentétben a Final Fantasy XV Kínában is megjelent. A nyugati eladások szépen alakultak, a készítők pedig további vásárlókra számítanak, akiket ingyenes és fizetős DLC-kkel is próbálnak megnyerni, a New Game+ játékmód például már mindenki számára elérhető.  

A Final Fantasy XV 2016. november 29-én jelent meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)