Hirdetés

Final Fantasy XV - 5 millió példányt passzolt el a Square Enix

|

Elképesztő ütemben kapkodják el az emberek a Final Fantasy XV dobozos és digitális verzióit világszerte.

Hirdetés

A Square Enix nagy örömmel jelentette ma reggel, hogy a digitális eladások és boltokba szállított példányok együttes darabszáma átlépte az ötmilliót. A Final Fantasy XV volt az első a sorozat történelmében, amit egyszerre adtak ki mindenhol, és úgy néz ki, hogy ez most bejött.

A játék megdöntötte a rekordot a legjobban fogyó digitális címként Japánban, ezen felül pedig megdöntötte a legnagyobb boltoknak eladott példányszámot és a legnagyobb digitális eladást is Ázsiában.

A Square Enix most boldogan számolgatja a bevételt, és mindemellett azt nyilatkozták, hogy örülnek a FFXV fogadtatásának, és ígérik hogy megszolgálják a bizalmat a jövőbeli tartalmi csomagokkal.

A Final Fantasy XV november 29-én jelent meg világszerte, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)