Hirdetés

Ismét PewDiePie lett a legjobban kereső YouTuber

|

Idén is napvilágot látott a tíz legjobban kereső YouTuber toplistája, amin idén is bőven képviseltetik magukat a gamerek.

Hirdetés

Érthető módon inkább a YouTube pénzügyi oldala iránt érdeklődik a Forbes, akik így minden évben összeállítják a legjobban kereső videósok tízes toplistáját is. Erről idén is kiderült, hogy nagyon is megéri játékokkal foglalkozni a videómegosztón.

A tízes listán ugyanis nem csak a mezőnyt toronymagasan megelőző PewDiePie tűnt fel, hanem a játékokkal is foglalkozó Smosh duó és a gamer kajákat is készítő Rosanna Pansino szintén felkerült a listára, ahogy a rendkívül népszerű Let's Play-videókkal jelentkező Markiplier sem maradt le. Rajtuk kívül elég vegyes társaság került még a legjobban kereső videósok közé, akad köztük humorista, rapper, énekes és podcast műsorvezető is. Így néz ki a holtversenyek miatt kicsit furcsán számozott top 10:

1. PewDiePie - 15 millió dollár
2. Roman Atwood - 8 millió dollár
3. Lilly Singh - 7,5 millió dollár
4. Smosh - 7 millió dollár
5. Tyler Oakes - 6 millió dollár
5. Rosanna Pansino - 6 millió dollár
7. Markiplier - 5,5 millió dollár
7. German Garmendia - 5,5 millió dollár
9. Colleen Ballinger - 5 millió dollár
9. Rhett and Link - 5 millió dollár

Ti melyiküket követitek a YouTube-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)