Hirdetés

Kerbal Space Program - teljesen lecserélődik a fejlesztőcsapat

|

A Kerbal Space Program fő fejlesztői lelépnek, helyüket mások veszik át. Ilyenre is ritkán látunk példát.

Hirdetés

Néha előfordul, hogy egy projekt egy kiadó döntésére más csapathoz kerül, például azért, hogy az eredeti fejlesztők valami újon dolgozhassanak. A Kerbal Space Program esete viszont más.

Az eredeti fejlesztők (összesen nyolcan) a játék reddites fórumán köszönték meg mindenkinek a támogatást, és bejelentették, hogy több mint öt év után otthagyják a Squadot. A cég nem szűnik meg, új alkalmazottak jönnek, akik átveszik a fejlesztés feladatát, és új tartalmakkal, ingyenes és fizetős frissítésekkel bővítik, sőt, teljesen új funkciókkal próbálkoznak.

Még nem tiszta, a játék jövője szempontjából ez mit jelent. Valószínűleg lesz egy kis irányváltás, ahogy az ilyenkor előfordul, de reméljük, a Kerbal Space Program egy olyan játék marad, amit a számottevő méretű közössége továbbra is szeretni tud.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)