Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezek a játékok lettek a fekete péntek nyertesei

|

Az ünnepek közeledte és a black friday hétvége meghozta a játékvásárlási kedvet, aminek volt néhány egyértelmű nyertese.

Hirdetés

Aki az idei ünnepi szezonban AAA játékot venne, vagy ajándékozna, az elég sok friss cím közül választhat, a kőkemény versenyhelyzet pedig már a múlt héten is megmutatkozott. Így például a fekete péntek és az azt követő hétvége több új játék esetében komoly kedvezményeket hozott, ami az 576 KByte adatai alapján összeállított heti eladási toplistán is meglátszik.

A Watch Dogs 2 és a Titanfall 2 konzolos változataira is méretes kedvezmények vonatkoztak péntektől, így az első és a harmadik helyre került az EA és a Ubisoft játéka. De az e heti top 10-ből azt is megtudhatjuk, hogy bőven vannak még Nintendo-rajongók is Magyarországon, a Pokémon Sun és Moon ugyanis együttesen az ötödik helyen debütált. A lista hátsó szekciójában feltűnik jó néhány régebbi cím is, ami iránt a különleges hétvégi akciók miatt nőtt meg a kereslet.

Új játékok

1. Watch Dogs 2
2. Battlefield 1
3. Titanfall 2
4. FIFA 17
5. Pokémon Sun/Moon
6. Grand Theft Auto V
7. Overwatch
8. Call of Duty: Black Ops
9. Star Wars Battlefront
10. Guitar Hero Live

A használt játékok között szokatlanul nagy érdeklődés kísérte a Far Cry szériát, a Primal mellett ugyanis a harmadik és a negyedik rész is bekerült a tíz legjobban fogyó cím közé. Az első helyet viszont az idén szünetelő Assassin's Creed sorozat happolta el a mai napig közönségkedvencnek számító Black Flaggel.

Használt játékok

1. Assassin's Creed IV: Black Flag
2. FIFA 16
3. Grand Theft Auto V
4. Far Cry 4
5. Far Cry 3
6. Watch Dogs
7. Far Cry Primal
8. Call of Duty: Modern Warfare 2
9. Minecraft
10. Need for Speed

Ti még melyik játék beszerzését tervezitek idén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)