Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - rengeteg lövöldével kezdtük a decembert

|

Advent második hetére is bőven jutottak játékakciók, amik egy-két játék eladásainak itthon is kifejezetten jót tettek.

Hirdetés

Idén nem kímélik a kiadók a játékosok pénztárcáját, ugyanis rengeteg jó játék jelent meg az utóbbi hónapokban is. Ennek az is a pozitív hozadéka, hogy elég sok játékakciót találunk a hazai üzlethálózatokban. Az 576 KByte-nál például a Watch Dogs 2-t rögtön az eladási toplista elejére repítette a PC-s megjelenés és a konzolos változat leárazásának együttese.

A hackersztorihoz hasonlóan kedvezményes árcédulát kapott már most a Titanfall 2 is mindhárom platformon, ami így a harmadik helyen futott be, de bőven akad még FPS a top 10-ben. A jövőre is komoly sikerekre esélyes Rainbow Six Siege például az ötödik helyen tért vissza a toplistára a Battlefield 1-től elmaradva, de az Overwatchot megelőzve.

Új játékok

1. Watch Dogs 2
2. FIFA 17
3. Titanfall 2
4. Battlefield 1
5. Rainbow Six Siege
6. Overwatch
7. Farming Simulator 17
8. Tom Clancy's The Division
9. Guitar Hero Live
10. Star Wars Battlefront

Az új játékok között is ott láthatjátok a második helyen a FIFA 17-et, de a használt játékok között még ennél is durvábban átvette a hatalmat az EA focis sorozata. Ugyan az első ezúttal is a GTA V, de a FIFA 14, 15 és 16 is bejutott a top 10-be, az idei rész és az örök klasszikus FIFA Street pedig éppen csak kiszorult a toplistáról.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 15
3. FIFA 16
4. Minecraft
5. FIFA 14
6. Grand Theft Auto IV
7. Watch Dogs
8. Need for Speed Shift
9. Medal of Honor Warfighter
10. Assassin's Creed IV: Black Flag

Ti melyik játékokat készítettétek be az ünnepekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)