Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - taktikázással kezdjük az új évet

|

2017 első hetében is jó néhány FPS talált gazdára itthon, de egy, a stratégiát az előtérbe helyező alkotás mindegyiknél népszerűbbnek bizonyult.

Hirdetés

Miután a múlt héten egy, a szokásostól kicsit eltérő toplistával, 2016 összesített eladási adataival jelentkeztünk, ezen a héten ismét visszatérünk a rendes kerékvágásba. Így az 576 KByte adatait átbogarászva összesítettük, melyikek voltak itthon a legnépszerűbb játékok az év első hetében.

Az erőviszonyok talán annyiban torzultak ezúttal is, hogy több Ubisoft játék még az ünnepi dömping után is kedvezményes áron kapható, ezek pedig most is tömegével vonzották a magyar gamereket. Az e heti toplista első helyén is egy ilyen címet, a Rainbow Six Siege-et találjuk, de a Tom Clancy's The Division és a Watch Dogs 2 is ott figyel az ötödik-hatodik helyen.

Új játékok

1. Rainbow Six Siege
2. Battlefield 1
3. Overwatch
4. FIFA 17
5. Tom Clancy's The Division
6. Watch Dogs 2
7. Uncharted 4: A Thief's End
8. The Last of Us Remastered
9. Driveclub
10. Assassin's Creed Unity

A használt játékok esetében drasztikus változás állt be a toplistában, a tömegével előforduló focis játékoknak ezúttal hírmondója sem maradt a legjobb tíz között. A prímet ezúttal a DICE vitte, az első helyen végzett Battlefield 4 mellett ugyanis a harmadik rész és a Star Wars Battlefront szereplése is toplistás helyet ért.

Használt játékok

1. Battlefield 4
2. Assassin's Creed III
3. Assassin's Creed IV: Black Flag
4. Grand Theft Auto V
5. Call of Duty: Infinite Warfare
6. Battlefield 3
7. Mortal Kombat
8. Red Dead Redemption
9. Star Wars Battlefront
10. Forza Motorsport 6

Ti halasztottatok valamilyen játékvásárlást az ünnepek utánra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)