Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - tovább kommandózunk itthon

|

2016 egyik sikersztorija volt a Rainbow Six: Siege, és ha az idei év eleji eladásokat nézzük, idén sem marad játékosok nélkül a Ubisoft lövöldéje.

Hirdetés

Bár még csak január van, lassan elkezdenek szállingózni az első játékok 2017 legjobban várt címei közül, de ez egyelőre még nem látszik az 576 KByte adatai alapján összeállított magyar játékeladási toplistán. Míg az elmúlt év sikerjátékainak szereplői közül külföldön a gengszterek népszerűek manapság, itthon a rendőrök tanyáznak a lista élén.

Újabb hetet (bár nem közvetlenül a legutóbbi elsősége után) zárt a legelőkelőbb helyen a Rainbow Six: Siege, de a tavalyi év többi nagy lövöldéje sem teljesít rosszul. Néhány cím azért korábbról is bekerült a top 10-be, a hetedik helyen például a Diablo III: Reaper of Souls tanúskodik a játék folyamatos támogatásáról, de a hatodik helyen lévő Far Cry 4 sem számít már újdonságnak.

Új játékok

1. Rainbow Six: Siege
2. FIFA 17
3. Overwatch
4. Battlefield 1
5. The Last Guardian
6. Far Cry 4
7. Diablo III: Reaper of Souls
8. Call of Duty: Infinite Warfare
9. Dishonored 2
10. Watch Dogs

A használt játékok között a listás helyet ritkán szerző Doom állt az élre kisebb meglepetésként, de az általában a listát vezető Grand Theft Auto V is ott van a második helyen. Érdekes módon egyébként a Rainbow Six: Siege nem csak az új, hanem a használt példányok tekintetében is egész jól teljesített és a hetedik helyre került ebben a kategóriában is.

Használt játékok

1. Doom
2. Grand Theft Auto V
3. Battlefield 1
4, Watch Dogs 2
5. FIFA 15
6. Dragon Age Inquisition
7. Rainbow Six: Siege
8. Resident Evil 5
9. Call of Duty: Modern Warfare 2
10. Battlefield Hardline

Ti melyik játékmegjelenést várjátok legjobban az elkövetkező hónapok felhozatalából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)