Hirdetés

Nintendo Switch - úgy tűnik, nem volt kacsa a kiszivárgott ár

|

Egy újabb videojátékokkal foglalkozó üzlet adott meg pontos árat a Nintendo Switch előrendelőinek, ami nagyjából megegyezik a korábban közzétett, ám meg nem erősített adatokkal.

Hirdetés

A Nintendo Switch sikerében kulcsfontosságú lesz a konzol árazása, ami annak függvényében még érdekesebb probléma, hogy a Nintendo biztosan nem árulja majd veszteséggel. Ezzel együtt úgy tűnik, nem kell majd vészesen mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk.

Korábban egy kanadai webáruház már közzétette a jövő márciusban érkező konzol árát, most pedig egy kisebb brit üzlet, a GameSeek is egy konkrét összeget írt a Nintendo Switch termékoldalára, ami önmagában talán nem lenne kifejezetten megbízható információ.

De mivel a 198 és fél fontos ár nagyjából megegyezik a korábban közzétett kanadai árral, sokkal hihetőbbnek tűnik az adat. A 70 ezer forint körüli összegnek megfelelő külföldi ár pedig azt jelentheti, hogy itthon is minden valószínűség szerint 100 ezer forint alatt megúszhatjuk egy Switch beszerzését, ami biztatóan hangzik.

Nálatok mi az az összeghatár, ami felett már el sem gondolkodnátok az új Nintendo konzol beszerzésén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)