Hirdetés

No Man's Sky - az év legjobb steames startját produkálta

|

Persze nem minőségét, hanem az eladásokat tekintve. Egyik új játékot sem játszották olyan sokan a megjelenés napján Steamen, mint a Hello Games újdonságát.

Hirdetés

Én eddig több mint 20 órát raktam bele a No Man's Sky-ba, amit nagyrészt azzal töltöttem, hogy emerilt meg más értékes anyagokat bányásztam mindenféle bolygókon. Nem állok meg addig, míg nem szerzek egy óriási hajót - viszont az is tény, hogy ez az egyetlen célom a játékban. Majd hamarosan jön a teszt, amiben elmondom, mi a jó és mi a rossz.

Addig viszont örülhetünk (már aki ilyennek örülni szokott), ugyanis a Steam saját adatai alapján a No Man's Sky-t PC-n 212 620 játékos játszotta egyszerre megjelenése napján, mellyel rekordot döntött az idei játékok között. A különböző technikai problémák miatt viszont sokan háborognak, és ez az aktív játékosok számán is meglátszik: a mai csúcs 127 251 volt, de jelenleg - tekintve, hogy a világ nagy részén munkaidő vagy alvásidő van - 46 081-en játszanak vele, amivel most épp a harmadik helyen áll a Dota 2 és a CS: GO után. Akik most is játékban vannak, azoknál vajon nincs probléma, vagy csak annyira tetszik nekik a Hello Games eddigi legnagyobb projektje, hogy hajlandóak szemet húnyni a hibák felett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)