Hirdetés

Sosem találnád ki, melyik játékot töltötték le legtöbbször tavaly a PlayStation Store-ból

|

A Sony nyilvánosságra hozta 2016 legkapósabb címeit. Annyit segítünk, hogy nem a Battlefield 1, nem az Uncharted 4, de még csak nem is a GTA V nyert.

Hirdetés

A Sony kifejezetten jó évet zárt tavaly. A PlayStation 4 eladások továbbra is az egekben, az exkluzív címek egytől egyik kiemelkedően sikerültek, és elrajtolt a PlayStation VR is, ami jobban fogy, mint a PC-s nagyágyúk együtt.

Egyre többen vásárolnak digitális címeket, hála a rengeteg akciónak, amelyekkel néhány hónappal a megjelenés után már fél áron lehet bezsákolni az év legjobb címeit. Emellett nyilvánvalóan a hype és a hatalmas marketing is elvisz a hátán egy-egy címet, így a PlayStation 4-es eladások TOP 10-es listájába a No Man's Sky, a Call of Duty: Infinite Warfare és a Tom Clancy's The Division is bekerült. A dobogóra a Minecraft és a Battlefield 1 állhattak fel, a legtöbbet azonban Rocket League-ből adták el. Ez többek közt azért is izgalmas, mert a játék tavaly jelent meg, ráadásul rögtön oda is adták ingyen a PlayStation Plus előfizetőknek.

  1. Rocket League
  2. Battlefield 1
  3. Minecraft: PlayStation 4 Edition
  4. Call of Duty: Infinite Warfare
  5. Tom Clancy's The Division
  6. Grand Theft Auto V
  7. Overwatch: Origins Edition
  8. Battlefield 4
  9. No Man's Sky
  10. FIFA 17
  11. NBA 2K17
  12. Need for Speed
  13. Star Wars Battlefront
  14. Rainbow Six Siege
  15. Battlefield Hardline
  16. Madden NFL 17
  17. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
  18. Uncharted 4: A Thief's End
  19. The Last Of Us Remastered
  20. Final Fantasy XV

Természetesen a PS3-as, PS Vitás, PS VR-os és a klasszikus címek, valamint a DLC-k toplistája is megvan, ezeket ide kattintva találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)