Hirdetés

Hatalmasat zuhant a Pokémon GO játékosok száma - te is otthagytad már?

|

Napról napra egyre kevesebben játszanak a Pokémon GO-val, a legfrissebb statisztikák alapján egy hónap alatt rengeteg játékost veszített a Niantic.

Hirdetés

Természetes, ha egy játék népszerűsége a kezdeti (azaz megjelenést követő) hype után valamennyit csökken. Sokan csak épphogy kipróbálják, percek alatt rájönnek, hogy nem nekik való, majd letörlik készülékeikről. 

Viszont úgy tűnik, a Pokémon GO láz kezd lecsengeni, és a Nianticnak sürgősen valami újdonságot kell vinnie a játékba, ha nem akar további zuhanást látni. Az Axiom Capital Management által összegyűjtött adatok alapján egy hónap alatt körülbelül 15 millió napi szinten aktív felhasználó pártolt el, és mint látható, egy ideje konstans a csökkenés, úgyhogy bár a legutolsó jelölt nap augusztus 16., elképzelhető, hogy mostanra még kevesebben játszanak. 

A játékosszám csökkenésének egyik oka a banhullám is lehet, de a kitiltott játékosok alighanem csak kis részét teszik ki az egésznek. Közrejátszhatott még a segédprogramok, mint a PokéVision és a PokéAdvisor letiltása is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)