Hirdetés

Szépen kaszál a Ubisoft, ez a legjobban fogyó játékuk

|

A Ubisoft vezetői hatalmas mosollyal az arcukon számolgatják a bevételeket, és mesélnek a kiadó sikeres évéről.

Hirdetés

A Ubisoft kiadott ma egy sajtóközleményt, amiben nagy örömmel számoltak be üzleti sikereikről. Az NDP és a GFK adataira alapozva a kiadó azt nyilatkozta, hogy az Egyesült Államokban övék a piac 16 százaléka, Európában és Ausztráliában 14,9 százalékot tudhatnak magukénak, de Kanadában is 13 százalékot tudhatnak magukénak.

A Ubisoft részben a Tom Clancy's The Division megjelenésének köszönheti a sikereit, ami a nyilatkozatuk szerint jelenleg is a legjobban fogyó videojátékuk 2016-ban. Mindeközben a Rainbow Six Siege és a Far Cry Primal is tartja magát az amerikai piac augusztusi eladási toplistáján.

Az évnek egyébként még vége sincs, főleg a Ubisoft számára, hiszen idén még kijönnek a partijátékok szerelmeseinek szánt Just Dance 2017-tel (október 27.) és a Watch Dogs 2-vel (november 15.). A jövő évet is megtolják majd a Ghost Recon: Wildlands és a South Park: The Fractured But Whole megjelenésével.

Az, hogy a játékosok mennyire élvezték hosszú távon mondjuk a The Divisiont, az már egy teljesen más kérdés, de a Ubisoft köszöni szépen, a maga részéről elégedett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)