Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - még mindig jól teljesít

|

A CD Projekt RED közzétette a legutóbbi pénzügyi jelentését, amelyből kiderül, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt továbbra is biztos bevételi forrás számukra.

Hirdetés

Folyamatosan napirendben van a CD Projekt RED zseniális szerepjátéka, a követhetetlenül sok díjjal és elismeréssel jutalmazott The Witcher 3: Wild Hunt. A minap jelent meg belőle a GOTY-változat, amivel együtt egy javítást is kaptunk az alapjátékhoz, ráadásul készül már az önálló Gwent kártyajáték is. 

A The Witcher 3 szárnyalása tehát folytatódik és nem csak külső, de belső szemmel nézve is, ugyanis a CD Projekt RED megosztotta a 2016. első felét érintő pénzügyi részleteit, amik alapján a profitjuk 82 millió dollár, míg a nettó nyereségük 34,7 millió dollár volt. Ezzel az elképesztő teljesítménnyel (a játék 2015 májusában jelent meg!) sikerült 37%-kal felülmúlniuk azt, amire a piaci elemzők számítottak, ez pedig azt eredményezte, hogy a részvények és a vállalat értéke azonnal megnövekedett. 

A CD Projekt RED vezetője, Adam Kiciński a sikert kommentálva megköszönte a csapatnak és a rajongóknak, hogy bizalmat szavaztak a The Witcher 3-nak és legutóbbi kiegészítőjének, a Blood and Wine-nak, hiszen a fenti időszak alatt szerzett bevételük nagy részét ennek a két címnek köszönhetik. Reméljük, hogy a következő két játékuk, a Gwent: The Witcher Card Game és a Cyberpunk 2077 is ennyire népszerűek lesznek majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)