Hirdetés

Ubisoft Pass - az EA Access-hez hasonló szolgáltatást indít a Ubisoft?

|

Megjelent a Ubisoft Store-ban egy érdekes új elem.

Hirdetés

A Netflix-szerű előfizetéses szolgáltatások nagyot mennek most. A 2014-ben indult EA Access és a 2016-os Origin Access mintájára megszületett 2017-ben az Xbox Game Pass, ami az egyik legjobb érv a Microsoft konzolja mellett.

Hirdetés

Mind az EA, mind a Microsoft kiterjeszti szolgáltatásait: az Access nyáron elindul PS4-en, míg a Game Pass várhatóan PC-n is elérhető lesz (és nem csak a Play Anywhere-es játékokkal fogunk tudni játszani). Nem lepődnénk meg, ha újabb kiadók lépnének a nyomdokaikba. 

Az első a Ubisoft lehet. A Store-ban megjelent egy Ubisoft Pass Premium elem, amit azóta eltüntettek, de egy kapcsolódó, jelenleg üres aloldal még éles. A szolgáltatás nevén kívül semmit nem tudunk róla, sem az árát nem hozták nyilvánosságra, sem azt, hogy pontosan mit foglal magában. Várhatóan több szint lesz, és míg a Premium a játékok teljes verziójához kínál hozzáférést, egy olcsóbb szintet választva belekóstolhatunk az újdonságokba. Az Origin Accessnél legalábbis így működik a Premier és a Basic.

Ahogy bármi kiderül, szólni fogunk, legkésőbb az E3-on biztosan elárulnak majd mindent. Ti előfizetnétek rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)