Hirdetés

Újabb belsős stúdióval bővült a PlayStation család

|

Többek között a PlayStation 5 egyik nyitócíme fűződik a nevükhöz.

Hirdetés

A Microsoft az utóbbi időben igencsak betárazott stúdiókból (a ZeniMax felvásárlásáról nem is szólva), de a Sony-t sem kell félteni: lassan, de biztosan gyarapítják a csapataik számát. Bár legutóbb ennek pont az ellenkezője történt, ugyanis teljesen újraszervezték az egyik legrégebbi belsős brigádjukat, a Japan Studiót, amelynek munkatársait átvezényelték az ASOBI Teamhez.

Ahhoz az ASOBI Teamhez, ami a PlayStation 5 és a DualSense előnyeit prezentáló, általunk kihagyhatatlannak tartott Astro's Playroomot fejlesztették, ami előre telepítve van minden új konzolra. A csapat korábban ennek elődjén, az Astro Bot Rescue Missionön, valamint a PS4 alapkellékén, a The Playroomon dolgozott, a Sony pedig hatalmas fantáziát lát bennük.

Hirdetés

A PlayStation Blogon megjelent egy interjú Nicolas Doucettel, az ASOBI igazgatójával, aki elárulta, hogy a stúdió bővülni fog, hogy az előző két játék sikere után áttérhessen nagyobb projektekre. 

Doucet szerint ez egy nagyon izgalmas időszak a csapat számára, amiért nagyon hálásak a PlayStation rajongóinak támogatásáért.

Elmondta, hogy amikor 2012-ben megalakultak, néhányan dolgoztak olyan techdemókon, amik bemutatták, hogy mit tud az új hardver. Aztán folyamatosan bővült a csapat, és a Két Astro Bot játék után most ott tartanak, hogy az ASOBI Team a PlayStation Studios legújabb belsős csapatává vált. A jó hírhez egy színes új logó is készült, íme: 

Hogy a fejlesztők min dolgoznak éppen, azt egyelőre homály övezi, viszont a PlayStation Studios fejét, Hermen Hulstot megkérdezték, hogy most láttuk-e utoljára Astrobotot, mire Hulst viccesen megjegyezte, hogy remélhetőleg nem, mert imádja azt az aranyos kisfickót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti is így vagytok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)