Hirdetés

Uncharted 4 - természetesen rekordot döntött

|

Az, hogy az Uncharted 4 mennyire jól sikerült, az eladásokon is meglátszik. Egy hét alatt annyian vették meg, hogy ezzel a leggyorsabban fogyó Sony címmé lépett elő. Pontos számot is tudunk mondani.

Hirdetés

Ha valamire megérte várni, az az Uncharted 4: A Thief's End. Alig hallani rosszat róla, és ha valaki rosszat is mond, azt a rajongók szétcincálják. A játék majdnem tökéletes, és jelenleg a legjobb érv a PlayStation 4 mellett.

Május 10-én, közel két hete került a boltokba, és rohamos ütemben fogy. Az első héten világszerte 2,7 milliót adtak el belőle (dobozosan és digitálisan együttvéve), amivel a PAL régió leggyorsabban fogyó, Sony által kiadott játéka lett. Az ezt bejelentő posztban azt nem árulták el, hogy például az NTSC régióban melyik játékot nem sikerült megelőznie. Megköszönték a Naughty Dog munkáját, és persze a rajongóknak is köszönetet mondtak, hogy elkísérték Drake-et utolsó kalandjára.

Most az ötödik résznél jár végigjátszásunk, nézzetek bele, ha kíváncsiak vagytok, milyen a játék, és esetleg nincs lehetőségetek játszani vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)