Hirdetés

Valószínűleg soha többé nem kapunk új Watch Dogs játékot

|

A Ubisoft állítólag már teljesen lemondott a franchise-ról, törölte az erre építő projektjeit.

Hirdetés

Az első Watch Dogs játék 2014-ben jelent meg, és leginkább azért vált emlékezetessé, mert a kiadott változat messze elmaradt attól, amit a kiadó korábban az E3-on mutogatott. Nem volt rossz, de sok minden kimaradt belőle, ami igazán különlegessé, az akkor induló PS4- és Xbox One-generáció egyik legjobbjává tehette volna. 

Annyira viszont mégis ment, hogy folytatást kapjon: a 2016-os Watch Dogs 2-nél kínosan fiatalosra vették a hangvételt, de ezt az ötletes, drónos-lopakodós játékmenet kompenzálta. Végül aztán 2020-ban futottak neki harmadszor is a Watch Dogs Legionnel, aminek nagy trükkje az volt, hogy London bármely lakóját irányíthattuk, ám a sztorija és a játékmenete ennek is hagyott kívánnivalót. 

Hirdetés

Nem tudjuk, mennyit adtak el belőle végül, és elégedett volt-e a Ubisoft, de nem lepődnénk meg, ha a franchise-t valóban nyugdíjazták volna. Egy ismert, Ubisoft-fókuszú szivárogtató, j0nathan azt állítja, a Legiont bukásként élte meg a kiadó, ezért számos folyamatban lévő projekt a kukában landolt, köztük egy "egészen eredeti" battle royale játék is.

Az nyilvánvaló, hogy a Ubisoft most az Assassin's Creed franchise-ra fókuszál, illetve a Prince of Persiát hozta vissza a köztudatba az egészen remek The Lost Crownnal, valamint a hamarosan korai hozzáféréssel debütáló The Rogue Prince of Persiával. Nyáron kiderül, mit tartogat a közeljövő.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)