Hirdetés

Új projektbe kezd a World of Warcraft rendezője

|

Tom Chilton egy veterán kollégájának adja át a stafétát, míg ő maga valami másba kezd a Blizzard berkein belül.

Hirdetés

Chris Metzen távozása után valószínűleg a World of Warcraft rajongói közül többen kisebb szívrohamot kaptak, mikor újabb fejlesztői posztot láttak meg a játék fórumán, aminek a címe úgy kezdődik, "Új kalandok". Tom Chilton (akivel még volt alkalmunk egy WoW témájú interjút készíteni augusztusban) ugyan átadja az MMO-val kapcsolatos tennivalóit, de ő Metzennel ellentétben a Blizzardnál marad.

A World of Warcraft rendezője ezzel több mint egy évtizednyi munkát zár le, a Legion kiadása után pedig "a cégen belül egy másik projektre" koncentrál. A helyét egy szintén hosszú évek óta a játékon dolgozó fejlesztő, Ion Hazzikostas veszi át, így nagy valószínűséggel továbbra is jó kezekben lesz a WoW, amihez még néhány kiegészítő kiadását tervezi a Blizzard.

Mit gondoltok, milyen rejtélyes játékon dolgozik majd Chilton?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)