Hirdetés

Imádjuk az Age of Empires LEGO szettet

|

A LEGO és az Age of Empires is nagyon közell áll a szívünkhöz, így nem csoda, hogy oda meg vissza vagyunk, amikor a két világ találkozik. Sajnos nem hivatalosan.

Hirdetés

Anno fájdalmasan sok időt öltem az Age of Empires II-be (na jó, ennek nagy részében a Cobrával csapattam, de ettől most tekintsünk el), így mindig elkap a nosztalgia, ha egy-egy ilyen képpel találkozom.

Bár az alábbi rajongói alkotások nem hivatalos LEGO szettek (firewires osztotta meg őket), de simán hajlandóak lennénk egy kisebb vagyont kifizetni értük. Az épületek tökéletesen adják vissza az AoE hangulatot, a Dock, a Market és az Archery Range is hibátlan. Ilyenkor sajnálom, hogy a gyerekkori építőkockáim nagy részét már más használja.

Most, hogy a közelmúltban felmerült egy esetleges Age of Empires folytatás lehetősége, nem bánnánk, ha a kiadó ilyen irányba is nyitna. Adhatnának mondjuk egy LEGO barracksot a gyűjtői mellé. Csak álmodozunk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)