Hirdetés

Az űrutazás rajongóinak szól a LEGO NASA Artemis

|

Vannak űr témájú készletek, amik minden korosztálynak szólnak. Ez az űrkilövő rendszer nem ezek közé tartozik.

Hirdetés

A LEGO Icons termékcsaládjába tartoznak azok a részletesen kidolgozott modellek, melyek összeállítása kifejezetten felnőtteknek szóló kihívás. A leginkább 18+-os rajongókat célzó csoportban középkori városok, A Gyűrűk Ura modellek, és NASA űrsiklók is szerepelnek.

A legutóbbi Icons készlet is a NASA munkája előtt tiszteleg: ez Artemis űrkilövő rendszer. A hatalmas torony modellként is méretes a maga 7 centis magasságával és 27 centis szélességével.

Maga a rakéta leszerelhető indítókkal és mellékrakétákkal van felszerelve, amit egyben az indító torony tart állva. A toronynak van felvonója, a kis hídszerelvénye, és minden apró eleme, ami a valóságban is elengedhetetlen. Az alkotók még arra is figyeltek, hogy az Orion kapszula is a készlet része legyen.

Hirdetés

Minden kis elem és toronydarab hozzájárul ahhoz, hogy a szett 3601 építőelemből álljon. Egy darabig el fog tartani, ha össze akarjátok szerelni, és nem is lesz olcsó: Magyarországon 105 990 forintért vihetitek haza az űrkilövő rendszert, miután az 2024. május 18-án megjelenik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)