Hirdetés

Bezárult a kör: a Warhammer 40,000 világából táplálkozó videojátékból most asztali wargame lesz

|

A Games Workshop a Fatshark kooperatív lövöldéjét, a Darktide-ot felhasználva lobbantja lángra a videojátékosok gyűjtőszenvedélyét.

Hirdetés

Az elmúlt években rengeteg Warhammer videojátékot kaptunk, de inkább a mennyiség volt lenyűgöző, mintsem a minőség. Szerencsére azért néha érkeznek olyan csodák, mint a Total War: Warhammer, a Rogue Trader vagy a Warhammer 40,000: Darktide. Utóbbi a Vermintide szériát jegyző Fatshark munkája, és bár megjelenésekor kapott hideget-meleget, azért kellemes estéket tölthettünk el vele a barátaink körében.

A Darktide sokaknak mutatta be a Warhammer 40,000 világát, és a Games Workshop most nagyon szeretné, hogy ezek az új rajongók elkezdjenek műanyag katonákat gyűjteni. A GW a Warhammer Community oldalán jelentette be a Darktide: The Miniatures Game című társas-wargame hibridet.

Hirdetés

 A sztori szerint a Tetrium városában szolgáló, a Káosz oldalára állt árulókat kell levadásznunk a veteran, zealot, ogryn vagy psyker karakterek valamelyikét terelgetve. A kooperatív vadászathoz az alkotók átvették a Kill Team játék szabályait, és korábban már forgalomba hozott miniket hasznosítanak itt újra. A gyűjtőknek ez csak azért jó hír, mert így nekik nem kell majd behúzniuk a Darktide-ot.

A 20 küldetésből álló kampány célja egyrészt az, hogy a Darktide élményét átültesse asztali formátumba, másrészt nyilván a figurák gyűjtésének, festésének és használatának élményét akarja megkóstoltatni a videojáték rajongóival.

A Darktide: The Miniatures Game még nem kapott megjelenési dátumot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)