Hirdetés

Buffy, a vámpírok réme társasjáték készül

|

Hamarosan társasjáték formájában tér vissza mindannyiunk kedvenc vámpírvadász hölgye.

Hirdetés

Nagyon remélem, hogy senkinek sem kell bemutatnom Joss Whedon sorozatát, melyben a gyönyörű Sarah Michelle Gellar kínálta meg tűhegyes fakarókkal az éjszaka vérszívó szörnyetegeit. A Buffy, a vámpírok réme széria ugyan 2003-ban véget ért, de a hősnővel azóta is találkozhattunk könyvek, képregények és videojátékok formájában, hamarosan pedig már a Buffy társasjáték is elkészül.

Ha minden jól megy, akkor idén októbertől válik elérhetővé a Buffy The Vampire Slayer Board Game, vagyis a hivatalos Buffy társas. A Thomas M. Gofton által tervezett játék egytől hat főnek kínál kooperatív szórakozást. A játékosok Buffyt és társait személyesítik meg, feladatuk pedig természetesen Sunnydale városának védelmezése lesz.

Vámpírok, démonok és sok egyéb rondaság szeretné megnyitni a pokol kapuját, legyőzésükhöz pedig nélkülözhetetlen lesz, hogy a játékosok ügyesen használják ki karaktereit egyedi képességeit (melyekről egyelőre semmit sem tudunk). A főhősnőn kívül még egyetlen játszható karakter sem ismert, de azért több mint valószínű, hogy Buffyn mellett Willow, Xander, Giles, Tara, Cordelia, Faith és maga Angel is megkapja saját miniatűr mását. 

Ha sikeres lesz a Buffy, a vámpírok réme társasjáték, akkor esélyes, hogy valamikor a jövőben egy Angel központú kiegészítő is elkészülhet, én biztosan vevő lennék arra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)