Hirdetés

Rubik-kockaként készült el a Hellraiser démoni kirakósa

|

A Clive Barker horrorfilmje alapján készült kirakós valószínűleg még azokat is megizzasztja, akiknek egyébként simán meg a Rubik-kocka kirakása.

Hirdetés

Clive Barker nevét a játékosok is jól ismerhetik akár az Undying, akár a Jericho kapcsán, de nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy az író-rendező elsősorban filmjeivel lett ismert. Az egyik legkedveltebb alkotása pedig a Hellraisers-sorozat, aminek egyik központi kellékéből most egy kiváló replika készül.

A Hellraiser filmekben a kocka alakú kirakó nem kis jelentőséggel bír, ugyanis ennek segítségével lehet nyílik meg a pokol kapuja, de szerencsére az idén őszre tömeggyártásban is megvásárolható replika esetében ettől azért nem kell félnünk. A bármelyik másik Rubik-kockához hasonlóan működő szerkezeten található díszítések viszont a filmhez illeszkedve készültek el. Ezeket pedig kétségkívül egy fokkal nehezebb megjegyezni, mint az eredeti hat színt.

Nektek hogy tetszik a kocka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)