Hirdetés

Doctor Strange - varázslatos a Hot Toys figura

|

A Hot Toys legújabb Marvel figurája rendkívül élethű lett, azt azonban még nem lehet tudni, mennyire mélyre kell nyúlnunk a pénztárcánkba, ha meg szeretnénk kaparintani a Doctor Strange-et mintázó bábut.

Hirdetés

Minden bizonnyal sokan vannak, akik szeretnék Benedict Cumberbatch-et a polcukon látni. Nos, ezúttal nem kell semmiféle emberrablásos történetre gondolni, a Hot Toys által bemutatott figurának köszönhetően ugyanis bűncselekmény elkövetése nélkül tudhatjuk Mr. Cumberbatch-et szobánkban. A három hónap múlva megjelenő Marvel film címszereplőjét mintázó figura megszólalásig hasonlít a Doctor Strange-et alakító színészre, bár ezt a Hot Toys figurák esetében már mondhatni el is várhatjuk.

A gyártó az éppen Hong Kong-ban zajló Ani-Comon rántotta le a leplet a figuráról. Még nincsen hivatalos információ arról, hogy mennyibe kerülne a mini-Doctor Strange, illetve a piacra dobás időpontját sem fedte fel a Hot Toys, arra viszont már van lehetőség, hogy még a vétel előtt tüzetesebben megvizsgáljuk a figurát, a helyszínen ugyanis megtekinthető a kiállított darab. 

Doctor Strange plasztik verziója a film plakátjáról, illetve trailerből már jól ismert jelmezt viseli, az elengedhetetlen tartozékokkal, vagyis a Cloak of Levitationnel és az Eye of Agamottóval. 

A novemberben érkező új Marvel kaland az eddigiekhez képest egészen eltérő jellegű film lesz. A mozi egy Stephen Strange nevű idegsebészről szól, akinek egy súlyos autóbalesetben károsodnak legfontosabb munkaeszközei, a kezei. Ez vezeti a hősünket a film eseménysorához, amelyben útjai keresztezik az Ancien One-t, aki bevezeti őt a varázslás rejtelmeibe. A filmet az eddig főleg horror mozis rendezői munkáiról ismert Scott Derrickson jegyzi, a magyar premier pedig előreláthatólag november 3-án esedékes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)