Hirdetés

Társasjáték készül az új Doom alapján

|

Hamarosan nem csak a monitoron láthatjuk viszont a Doom félelmetes démonait, a még idén megjelenő társasjáték készítéséért pedig az egyik legsikeresebb vállalat felel majd.

Hirdetés

2004-ben a Doom 3 alapján már készült egy Doom társasjáték (GameStar táborban is nyomtuk), a sorozat idei megújulásával együtt pedig a Bethesda úgy döntött, az asztali verzióra is ráférne egy ráncfelvarrás. Így ismét leszerződtek az általában elég jó játékokat jegyző Fantasy Flight csapatával, hogy közösen egy új változatot adjanak ki.

A játék alapkoncepciója elég hasonló a korábbi kiadáshoz, így egy játékos a UAC állomását elözönlő démonokat terelgeti majd, míg a többi (maximum négy) játékos egy-egy Doom-marine-t vesz irányítása alá.

A készítők szerint viszont alaposan átdolgozzák a játék mechanizmusait (bekerülnek például az új részben látott Glory Killek), így a 2004-es változat veteránjaira is egy újfajta élmény vár.

Sok más játékhoz hasonlóan a Doom: The Board Game emberi játékosai is eltérő feladatokat kapnak, az viszont elég egyedi, hogy a Fantasy Flight elmondása szerint nem az a Doom marine lesz sikeres, aki nagyon vigyáz az életére.

Ugyanis a katonáknak nem csupán lehetősége van rá, hogy néhányszor respawnoljanak, miután meghaltak, hanem ez szinte elvárás is az új társasjátékban. A kész termékre pedig nem is kell sokat várnunk, a készítők szerint még az idei év utolsó negyedében megjelenhet a Doom asztali feldolgozása, bár azt még nem tudjuk, mennyibe kerül majd a csomag.

Ti próbáltátok már valamilyen videojáték társasjátékos feldolgozását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)