Hirdetés

Haláli társasjáték készül az Evil Deadből

|

A nemrég újjáélesztett Evil Dead franchise több műfajban támad egyszerre, ráadásul hamarosan egy társasjátékra is elindul a gyűjtés.

Hirdetés

Nemrég hosszú kihagyás után visszatért az Evil Dead-széria, egész estés film helyett sorozat formájában, amiből a sikeres rajtnak köszönhetően már készül is a második évad. De nem csak ebben találkozhatunk Ash Williamsszel, ugyanis egy sor új képregény főszereplője is lett a poénkodó hős, ezek kiadója pedig egy érdekes új projektet jelentett be.

A licencet nemrég megszerző Space Goat Productions a Studiocanal segítségével egy társasjátékot is szeretne készíteni, méghozzá az 1987-es Evil Dead 2 alapján. Ebben legalább kettő, maximum hat játékos vehet majd részt egy kooperatív kampányban, aminek célja természetesen a Necronomicon Ex-mortis lapjainak összegyűjtése, jobb esetben anélkül, hogy a játékosok karakterei áldozatul esnének a démonoknak, deadite-oknak, vagy egyéb természetfeletti csapásoknak.

Ennél több részletet viszont csak nagyjából két hét múlva fogunk valószínűleg megtudni, a hivatalos oldalon látható visszaszámlálás ugyanis még 12 napig tart. Feltételezhetően ekkor indul majd a Kickstarter-kampány is, aminek egyelőre nem ismerjük a célját.

Az viszont biztos, hogy a támogatók közül hatan bekerülhetnek majd egy Evil Dead képregénybe, illetve a Deluxe kiadást megrendelők egy-egy különleges Ash és Henrietta Knowby figurát is kaphatnak a játékhoz. Mondjuk azt reméljük, hogy a főszereplő bábuja benne lesz az alap szettben is.

Mit szóltok az ötlethez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)