Hirdetés

Nyugatra jön a Final Fantasy kártyajáték

|

Japánban már évek óta pörög a Final Fantasy karaktereit felvonultató gyűjtögetős kártyajáték, aminek a kellékei hamarosan angol szöveggel is megjelennek.

Hirdetés

A Hearthstone sikere óta rengeteg különböző digitális kártyajáték közül válogathatunk, elég csak az érkező Gwentre, vagy az Elder Scrolls Legendsre gondolnunk. De hamarosan egy hagyományos, fizikai kártyákkal bíró versenyző is beszáll a játékba.

Október 28-án jelenik meg ugyanis a Square Enix által készített Final Fantasy Trading Card Game angol nyelvű változatának első hulláma. Ebben 216 lap kerül majd forgalomba, illetve mindegyikből kiadásra kerül majd egy fóliás gyűjthető változat is. A kártyacsomagok az egyes játékokhoz kapcsolódó gyűjteményekben lesznek kaphatóak, amik között ott lesz a Final Fantasy VII Remake, vagy éppen a World of Final Fantasy is. Viszont mivel Japánban már hat éve megjelent a játék, valószínűleg sok további lappal bővül majd az angol nyelvű kollekció is.

A megjelenésre váró nyugati rajongóknak egyébként egy oktatóvideó is készült a játék alapjairól, de a Final Fantasy kártyajáték hivatalos honlapján szöveges szabályleírást és sok más hasznos infót is találhattok.

Ti szoktatok manapság fizikai kártyajátékokkal játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)