Hirdetés

Érkezik a Final Fantasy VII Monopoly

|

A vasaló, a gyűszű és az autó helyett jövőre már Could Strife-ot is választhatod a Monopolyban, ugyanis hivatalosan is találkozik a társasjáték és a Square klasszikusa, a Final Fantasy VII.

Hirdetés

A Final Fantasy VII-et manapság nem csupán a készülő remake juttatja eszünkbe, hanem az is, hogy jövőre esedékes az eredeti PlayStation 1-es változat megjelenésének huszadik évfordulója. Ezt pedig valószínűleg jó néhány különleges ajándéktárggyal, köztük egy klasszikus társasjáték feldolgozásával is megünnepelhetjük.

Leleplezték ugyanis a hivatalos Final Fantasy VII Monopolyt, amit a Zeldás, Destinys, vagy éppen Portalos ajándéktárgyakat is gyártó Merchoid készít majd el. Maga a játék természetesen a megszokott marad, viszont a megvásárolható ingatlanok a szerepjáték klasszikus helyszíneivé változnak, míg a játékosokat jelképező bábuk között (ezekből összesen nyolc lesz) olyan ismert szereplőket találunk meg, mint Sepiroth, Aeris, vagy éppen Cloud. A játék 2017. április 14-étől lesz megvásárolható, addig is csupán az alábbi dobozkép ismeretében 35 fontos, azaz jelenleg nagyjából 13 ezer forintos áron vesz rá fel előrendeléseket a gyártó.

Ti beszereztétek valamelyik tematikus Monopoly játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)