Hirdetés

Kiürítik a pénztárcánkat a frissen bejelentett Funko Pop figurák

|

Jó néhány, kifejezetten a gamereknek szánt figurát is leleplezett nemrég a Funko, 2017-ben a Mass Effect: Andromeda mellett a Gears of War 4 és az Overwatch újabb szereplőit is megvásárolhatjuk.

Hirdetés

A Funko az elmúlt években is jó néhány figurát kiadott az ismert Pop! szériájukban, amik a gamereket szólítottak meg, nemrég pedig újabb, játékhősökről mintázott gyűjthető cuccokat jelentettek be. Mi pedig szinte mindegyiket akarjuk.

Egészen pontosan három szériát mutattak be egy londoni kiállításon, így a Gears of War 4 jó néhány szereplője mellett újabb Overwatch-karaktereket is beszerezhetünk. Kisebb meglepetésként viszont azt is bejelentették, hogy a még megjelenés előtt álló Mass Effect: Andromeda egyik alapértelmezett főszereplője, Sara Ryder mellett a Peebee névre hallgató Asari is saját figurát kap. Bár a megjelenésről csak annyit árultak el mindhárom esetben, hogy 2017-ben érkeznek az új figurák, így egyáltalán nem kizárt, hogy csak az új Mass Effect rajtja után érkeznek meg a gyűjthető szereplők. Na de elég is a dumából, nézzétek a figurákat:

Ti melyiket tennétek szívesen a polcra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)