Hirdetés

Akarsz üzletelni? Elküldöm neked magamat!

|

Egy profi fotós egyedi módját választotta a marketingnek, ugyanis a potenciális ügyfeleknek elküldi saját magát. Mint játékot...

Hirdetés

Az iménti mondat elsőre furcsának hangozhat, pedig nagyon is elmés megoldást takar. Jens Lennartsson fotóriporter szeretett volna egy olyan megoldást találni az önpromócióra, amit a leendő ügyfelek nem süllyesztenek el a fiókba a többi hasonszőrű portfólió mellé, hanem emlékezetes marad. Ekkor találta ki a GI Jens figurákat...

Lennartsson befektetésként legyártatott 400 bábut saját magáról a potenciális ügyfeleknek, amit aztán dobozokba helyezett és természetesen a portfólióját sem hagyta ki belőlük.

Saját bevallása szerint a GI Jens névre hallgató figurák azért speciálisak, mert hasonlóval eddig még soha senki nem próbálkozott és ez valóban egy olyan ajándék, amire egy ügyfél biztosan emlékezni fog. Ráadásul biztosan feltűnő helyre teszi majd és megmutatja az ismerőseinek is, ezzel újabb lehetséges megrendelőkhöz juttatva a fotóst.

Ezeken kívül a figurák azt az üzenetet közvetítik, amit Jens képvisel: nem használ túl sok felszerelést vagy bármilyen manipulációt a képeken. Csak ő van, meg a kamera. Lehetne ennél tisztább üzenet egy bábú?

További képek a galériában. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)