Hirdetés

Egy ilyen Harley Quinn szobrot mi is elfogadnánk

|

Joker őrült és dekoratív barátnőjét bárki szívesen a szobájában tartaná. Persze mi a szoborváltozatra gondolunk, ugyanis Harley Quinn már életnagyságban is hazavihető.

Hirdetés

A legelhivatottabb rajongók attól sem riadnak vissza, hogy gigászi szobrok beszerzésével vagy épp megcsodálásával fejezzék ki hódolatukat: előbbire tökéletes példa az Overwatch és Bosszúállók figurák, utóbbira pedig a 7 méteres Deadpool

A NECA most egy olyan művel állt elő, ami biztosan fel fogja kelteni a Harley Quinn és Batman: Arkham City fanok figyelmét, ugyanis a mutatós hölgy saját, életnagyságú szobrot kapott, amelyet természetesen nagy gonddal, kézzel festettek. Az elképesztő alkotás valamivel több, mint 180 cm magas és ha valaki szert akar tenni rá, annak alaposan körül kell néznie a pénztárcájában, ugyanis 1300 dollárt, vagyis körülbelül 363 ezer forintot kóstál.

A fenti videón megleshetitek, hogy milyen a szóban forgó Harley Quinn szobor, a Suicide Squad kritikánkban pedig elolvashatjátok, hogy Margot Robbie hogyan játszotta el a karaktert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)