Hirdetés

Jared Leto Joker figurája műanyagként is rémisztő

|

Most közelebbről is megnézheted a Suicide Squad rosszfiúját, köszönhetően az őt formázó figurának.

Hirdetés

Ugyan már kaptunk egy pár, meglehetősen izgalmas Suicide Squad trailert, az őrült hercegből még így sem láttunk sokat. Jared Leto Jokerje egy picit más lesz, mint az eddigiek, ezért is vagyunk nagyon kíváncsiak rá. Szerencsénkre most picit többet látunk belőle a Toyark képeinek köszönhetően.

A figura a Medicom Toy-tól származik, és a Suicide Squad Joker verziót modellezi. A karaktert póló nélkül, a lila kabátjában, lila sétapálcájával kapjuk.

Ez egyébként csak az első darabja a Suicide Squad sorozatnak. Természetesen előbb-utóbb minden szereplő megkapja majd a maga polcra tehető verzióját, de egyelőre sem az árát, sem a megjelenési dátumát nem tudjuk ezeknek.

Ti a Suicide Squad szereplőgárdájából készülő figurák közül melyiket tennétek fel a polcra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)