Hirdetés

Jön az Assassin's Creed Monopoly

|

Az Assassin's Creed sorozat is megkapja a maga társasjáték változatát. Csak Európában lesz elérhető az Assassin's Creed Monopoly.

Hirdetés

A Monopolyt azt hiszem senkinek sem kell bemutatni. A népszerű társasjátékból volt már Metal Gear Solidos verzió, sőt hamarosan érkezik Legend of Zeldás, illetve a Pokémonos megoldás is, Pacának pedig egy Star Wars-os is van. Nem játszik vele. 

Az Assassin's Creed Unity és az Assassin's Creed Rogue bejelentésének fényében - és a Ubisoft a franchise-zal szembeni eltökéltségét nézve - nem vagyunk annyira meglepődve rajta, hogy októberben érkezik az Assassin's Creed Monopoly is. A hihetetlenül sikeres franchise az utóbbi időben rengeteg mellékágat növesztett, úgyhogy már tényleg csak valami klasszikus értelemben vett játék hiányzott a repertoárból.


A társasjáték az alapszabályoktól eltekintve minden szempontból más lesz, mint a megszokott Monopoly (még a bácsi is orgyilkosnak öltözött) és a sorozat összes főszereplője benne lesz. Altair Ibn-La’ Ahad, Ezio Auditore da Firenze, Ratonhnhake:ton, Aveline de Grandpre, Edward Kenway és Arno Dorian mind szerepet kap majd az Assassin's Creed Monopolyban.

A pénznem Abstergo-kredit lesz, a stratégiai pontokat is kicserélték a franchise fontosabb helyeire, a hírek szerint az Abstergo Industries és az Abstergo Entertainment lesznek a legdrágábbak.

Hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)