Hirdetés

Egy kisebb vagyonért haza lehet vinni a Kojima Productions hivatalos szobrát

|

Hideo Kojimának is megvan a maga kabalája, és ez nem más, mint egy 2000 dolláros Ludens figura.

Hirdetés

Kojima új stúdiójának ugyebár Ludens a kabalája, akit most a rajongók magukénak tudhatnak, de eléggé borsos árat kell érte fizetniük. A figurát a Kojima Productions és a Sideshow Collectibles hozták össze, és mindössze 150 darab készül belőle.

A bábuk hossza 1 méter 50 cm körül van, ledek világítják meg a sisakjukat, és nem mellékesen minden darabot Kojima alá is ír.

A szobrot meg lehet venni egyben 2000 dollárért (nagyjából 588 ezer forintért), de aki szeretné, az dönthet a részletfizetés mellett is, így havi 225 dollárt (körülbelül 66 ezer forintot) kell leszurkolni majd érte. Az előrendelők 2018. január és márciusa között kapják majd meg a végleges terméket.

A Kojima Productions jelenleg teljes erővel a Death Strandingen dolgozik. Alig várjuk, hogy mit hoznak össze az egyelőre izgalmasnak tűnő ötletből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)